Na de hoogspanning nu een rondweg?

In de afgelopen weken is er, in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen, steeds grotere aandacht gekomen voor een rondweg die het westelijke deel van Oosterhout beter bereikbaar moet maken. De komst van zo’n rondweg zal ten koste gaan van de natuur rondom Oosterhout. Onze vereniging heeft zich in de afgelopen jaren juist ingezet voor het behoud van deze natuurgebieden en dat zullen wij blijven doen. Daarom houden wij deze ontwikkelingen scherp in de gaten!

Om jullie juist te kunnen informeren hebben wij zelf alle politieke partijen gevraagd naar hun standpunt. Met uitzondering van Lokaal Sociaal heeft iedereen hierop gereageerd. Hierbij vind je daarvan een overzicht. Wij hebben daarbij ook opgenomen hoeveel zetels de partijen in de huidige gemeenteraad vertegenwoordigen.

Ook na de verkiezingen blijven we de ontwikkelingen op dit dossier scherp volgen. Uiteraard houden we jullie daarvan op de hoogte.

Wil je meer weten over de standpunten van de verschillende partijen? Op https://www.gemeentekieswijzer.nl/oosterhout/#statements:rondweg:8085 vind je van vrijwel alle partijen een toelichting op hun standpunt. NB: Oosterhout Samen staat hier nog vermeld als voorstander, maar heeft ons laten weten dat zij het oneens zijn met deze stelling. Meer info over het aangepaste standpunt vind je op hun website.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.